Reviews over Lourdes (Hauts Pyrenees)

Lourdes (Hauts Pyrenees)

8.6
Lourdes (Hauts Pyrenees)
106 Reviews
125
Accommodaties
8
Bezienswaardigheden
Waardering 8.6
Uitgaansleven 8.1
Cultuur 8.6
Omgeving 8.9
Sfeer 8.3
Zorg voor natuur 8.1

106 Reviews (1..10)

14-8-2017
johan
Goede uitvalbasis
Als je buiten de piekdagen gaat van de bedevaarten vind je tal van hotels aan zeer schappelijke prijzen, de ligging van Lourdes is ideaal om als uitvalbasis te gebruiken voor uitstappen in de pyrenëen, veel bezienswaardigheden binnen een goed uur rijden!
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
19-1-2018
G.D.
Prachtige natuur
Je moet echt eens Lourdes bezoeken om te voelen welke sfeer er daar is ( onbeschrijfelijk) Wij dachten er zullen daar alleen maar oudere mensen zijn, maar we hebben daar heel veel jonge mensen en kinderen gezien. Je kan er echt prachtige dingen gaan bezichtigen.1 of 2 uurtjes rijden en je kan fantastische dingen zien. In Lourdes zelf moet je echt Cafe Carrefour eens bezoeken fantastisch personeel.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 9.0
5-9-2016
Jamaica
Mooi en speciaal.
Het was speciaal om in de heiligdommen te lopen. Er hing daar een rustige sfeer. Verder is er op loopafstand veel te doen, zoals bergen te beklimmen of met treintje. Een meer om naar te wandelen en eventueel rond te gaan of zwemmen.
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 9.0
31-7-2016
ikke
Interessant om eens te zien en mee te maken
Interessant om eens te zien en mee te maken, ook als je niet direct iets met het katholieke geloof hebt. Goed om te zien dat alles simpel en eenvoudig gevormd is, geen pracht en praal of poeha. Ook geen kledingvoorschriften etc. (Maar ook geen uitspattingen gezien). Alles heel relaxt en vriendelijk, iedereen heel behulpzaam, fijne sfeer. Officiele infopunten (heiligdom/excursies) mogen hun talen wel beter spreken, minimaal engels (is mijn mening).centrum/bij heiligdommen natuurlijk super toeristisch met allemaal prullariawinkeltjes. Fatsoenlijk eten/goede koffie is natuurlijk ook moeilijk in die omgeving. In horeca iedereen wel heel welwillend om je te verstaan cq zich verstaanbaar te maken. Ook welkom gevoel, grapjes etc, géén bediening met lang gezicht of kortaf.
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 9.0
26-6-2016
Augustus
Naar verwachting
Alles staat in het teken van Bernadette en Onze-Lieve-Vrouw, wat ook verwacht werd
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 6.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
30-7-2015
E. Knevelbaard
Mooi
De bergen, de cathedraal, het fort, de processies zijn goede redenen om Lourdes te bezoeken.
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumJuli 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
7-7-2015
Henk
Bijzondere plaats
Lourdes is te verdelen in een commercieel en religieus gedeelte, het commerciele, zoals te verwachten, houdt verband met het bedevaartoord.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
27-8-2015
Harrie
Lourdes waard om te bezoeken
Helaas erg commercieel. Waardig is het meemaken van de lichtprocessie.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2015
Waardering 9.0
Waardering 9.0
18-5-2015
Guy Diels
Stad met veel diversiteit
Mooie omgeving met bezienswaardigheden
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datum2015
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 9.0
27-9-2014
jef bellens
goeie plaats
goeie plaats om te komen en er te zijn is best veel te beleven
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datum2014
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0