Reviews over Aagtekerke

Aagtekerke

7.8
Aagtekerke
62 Reviews
27
Accommodaties
1
Bezienswaardigheid
Waardering 7.8
Uitgaansleven 6.5
Cultuur 6.5
Omgeving 8.6
Sfeer 8.9
Zorg voor natuur 8.9

62 Reviews (1..10)

26-6-2019
Renette
Rustige vakantie
Ligt landelijk en dicht bij zee met de fiets kun je alle kanten op
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 5.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
5-7-2018
Trees van Mullem-Lamers
Fantastisch.
Wij kampeerder op Boerderijcamping De Oosthoek. Dat ligt even buiten Aagtekerke. Maar als je in die omgeving bent is fietsen zalig. In Aagtekerke is een prima rijwielhandel t.w. Leo Joosse, die je probleem snel en goed oplost en je gedurende de reparatietijd een leen fiets mee geeft.👍👍. Bij Hotel KODDE hebben wij ook dit jaar weer regelmatig een drankje gedronken. Daar wij al vele jaren daar komen werden wij ook weer direct herkend en er werd weer een gezellig praatje gemaakt. Dit jaar niet binnen hoeven zitten in het café, gezien het zalige weer. Onze nieuwsgierigheid ging uit naar het restaurant en hebben daar een tafel gereserveerd en in een woord fantastisch gegeten. Ook de zeer smaakvol ingerichte eetzaal was super. De manier van opdoen en kwaliteit, geweldig. Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Hele redelijke prijzen. Dus bent u in Aagtekerke ga lekker dineren in Hotel Kodde. Een echte aanrader.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
1-5-2018
E
Nostalgisch
Gezellig klein dorpje. Niet heel veel te beleven.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumApr. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
20-11-2017
Caroliene
Fantastisch
Je loopt of fietst naar Domburg. Erg leuk, leuke winkels, restaurants. Ook naar het strand kan je lopen maar op de fiets ben je natuurlijk sneller. Mooi wandelen door de duinen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
17-11-2017
Piet e
weinig te beleven
Het is een rustig zeeuws dorp, waar weinig te beleven is. Wij maken uitstapjes naar Domburg Middelburg of Goes. Dat vinden we gezelliger en natuurlijk naar het strand.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 5.0
Waardering 5.0
Uitgaansleven 3.0
Cultuur 7.0
Omgeving 7.0
Sfeer 3.0
Zorg voor natuur 7.0
9-8-2016
Harm van der Heide
Een leuk dorp met verschillende activiteiten
Er zit een geweldige en betaalbare fietsenzaak waar je alles kan huren
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
21-2-2017
pbremmers
Leuk klein dorpje met mooie dorpskern
Leuk klein dorpje om even door te fietsen en een rondje rond de kerk te maken. Dit soort leuke kleine dorpjes zorgen altijd voor die typische Zeelandse sfeer waar je iedere keer weer voor terug komt.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumMei 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 9.0
18-7-2015
Albert en Trees van Mullem-Lamers
Fantastische omgeving.
Aagtekerke op zich niet veel te beleven op het ringsteken na natuurlijk. Heel gezellig en sfeervol. Maar vanuit Aagtekerke alles goed fietsend te doen. Prachtige omgeving. De schoonheid op de wegen valt ons ook steeds op. Er ligt - gelukkig - weinig afval. Fantastisch.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
25-6-2015
Jan Koster
Mooi toeristische omgeving
Een supermarkt, met een goed assortiment.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2015
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 4.0
Cultuur 6.0
Omgeving 8.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 7.0
8-5-2015
Jolanda
Heel klein dorpje
Klein dorpje, niet veel te beleven
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumApr. 2015
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0