Reviews over Hurghada

Hurghada

7,4
Hurghada
2476 Reviews
200
Accommodaties
54
Bezienswaardigheden
Waardering 7,4
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 7,0
Omgeving 6,9
Stranden 8,1
Sfeer 7,4
Zorg voor natuur 6,6

2476 Reviews (1..10)

9-1-2017
Carla
fantastisch verblijf in Hurghada
Hurghada is een grote stad met heel veel armoede. Aan de winkels zagen ze om iets te kopen maar eenmaal je zegt van nee, stoppen ze wel. Er is heel wat te bezoeken in Hurghada.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 7,0
Omgeving 7,0
Stranden 9,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 9,0
29-12-2016
Jacqueline Ingenhoes
goede kwaliteit prijs en heeel veilig
Maak excursies met taxi's vanuit het hotel. Betaal van de voren en alles gaat goed.
  • ReisgezelschapAlleenreizend
  • Reis vertrek datumDec. 2016
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 8,0
Omgeving 7,0
Stranden 8,0
Sfeer 7,0
28-12-2016
Wouter
Slechte stad
Let op je geld het enige wat je in deze stad meemaakt is oplichting en beroving niet gaan.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2016
Waardering 6,0
Waardering 6,0
Cultuur 6,0
Omgeving 6,0
Sfeer 5,0
14-1-2017
Cindy
veiligheid voorop !
ga zeker eens naar de marina , gezellige bars , restaurantjes , boulevard echt fantastisch ! Drink je graag lekkere coctails ? Laat je volledig gaan , je valt gegarandeerd achterover van de ( lage) rekening . Je hebt de Hurghada hoofdstraat om vele dingen op de kop te tikken, ( ze zijn dat afbieden best gewoon) en je hebt de boulevard iets gezelliger maar minder koopjes met het hardrock café etc . Droomde je altijd al van duiken maar ben je een beetje bang ? boek een excursie met een duik(je) in , je bent veilig en leert de eerste kneepjes , ik vlieg binnekort al terug voor mijn brevet ;-) .Maar ook voor de snorkelaars is het fantastisch ! Iedereen is even vriendelijk dus alle vooroordelen mag je thuis laten . Wil je paardrijden ? gewoon doen ( maar draag goede schoenen ) . Wil je naar Cairo , en de pyramides , het kan maar het blijft een lange bus -of Limo reis , dan boek je ( naar mijn mening) beter een nijlcruise . Hurghada heeft alles , en elke uitstap kan , maar genieten van zee zon strand , snorkelen , dolfijnen en gezelligheid is ook een optie . Wil je alsnog extra avontuur ? U vraagt en zij zullen leveren . Fijne vakantie !
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumDec. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 7,0
Omgeving 7,0
Stranden 7,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 7,0
18-11-2016
Supermario
Rustig
Contact met lokale bevolking is verbeterd , ze zijn minder lastig
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumNov. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 7,0
Omgeving 9,0
Stranden 10,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 7,0
7-1-2017
Otto
goed en veilig
Met een taxi naar het centrum Hurgada is goed te doen spreek vooraf een prijs af. Betaal op dit moment met Egyptische ponden is veel goedkoper dan met euro's. Centrum Hurgada is leuk en goed te bereiken. Je hebt nergens een onveilig gevoel en denkt er eigenlijk niet aan. Net buiten het centrum is een grote luxe mall met fixed prijzen wat echt de moeite is een dagje of middag te gaan shoppen. Kort samengevat levendig, interessant en zeker niet onveilig. De meeste reacties die we krijgen van :Daar moet je niet heen , onveilig enz. enz. komen van mensen die er nog nooit geweest zijn en dat is jammer. Overtuig je eerst en oordeel dan maar hou de vooroordelen voor je.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumNov. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Stranden 10,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 7,0
31-10-2016
karine
niets voor ons
Hurghada is een vieze stad, overal ligt plastic, in het nieuwe gedeelte in het centrum hele agressieve verkoop, cultuur is er niet
  • ReisgezelschapMet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 5,0
Waardering 5,0
Cultuur 3,0
Omgeving 5,0
Sfeer 5,0
Zorg voor natuur 2,0
18-10-2016
A
lijk wel een spook stad
Goed altijd onderhandelen vaak nog minder dan de helft bieden maar dat hoort erbij. verkeer ze rijden daar als gekken kijk 10 keer om je heen voor je oversteekt want ze rijden door. Overal half afgebouwde hotels en half gesloopte gebouwen en goed kijken waar je loopt wat een rotzooi .Maar ze zijn wel vriendelijk het hun cultuur dus je moet je aanpassen. En ze zijn gek op € kan je overal mee betalen. Maar wij vonden het wel gezellig om daar tussen te lopen.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 9,0
Omgeving 5,0
Stranden 6,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 10,0
17-10-2016
De Keyser Johan
Super
Wij kunnen bijna niets zeggen wat niet goed was alles was super .Een aanrader voor elk publiek. Let wel op buiten het hotel dat je niet laat oplichten.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 10,0
Omgeving 9,0
Stranden 10,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 9,0
17-10-2016
Karolien
Levendige aangename en gezellige sfeer.
Vele restaurants en bars aan de jachthaven.Ook discotheek en uitgaansmogelijkheden.Excursie naar mooie plaatsen op zee..zoals Mahmya,Giftun eiland,snorkelen,duiken,zwemmen met dolfijnen,Paradise eiland..Groot aquarium,shoppingcentrum,moskee,...Heel gezellige sfeer in het centrum en aan de haven.Heel veel winkeltjes in Sheraton street.Lokale sfeer opsnuiven.Mooie stranden zonder rif.Eventueel met pier.
  • ReisgezelschapAlleenreizend
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 7,0
Omgeving 8,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 7,0