Reviews over Hurghada

Hurghada

7,4
Hurghada
2491 Reviews
200
Accommodaties
54
Bezienswaardigheden
Waardering 7,4
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 7,0
Omgeving 6,9
Stranden 8,2
Sfeer 7,4
Zorg voor natuur 6,6

2491 Reviews (1..10)

17-2-2017
Gerbrand Landman
een stad met meerdere gezichten ....
Het oude deel van Hurghada, de Bazaar, straalt denk nog wel een authentieke sfeer uit. Het nieuwere deel, Sharatonstreet en de Marina, zijn helemaal ingesteld op (Europees) toerisme. Rustig even naar het assortiment van een winkeltje kijken is er niet bij. De verkopers vliegen op je af als bijen op een pot honing en uiteraard moet er driftig onderhandeld worden anders betaal je de hoofdprijs. Het kost geen enkele moeite om uiteindelijk op 40 á 50% van het initieel gevraagde bedrag uit te komen en ze accepteren alles: dollars, euro's en Egyptische ponden. Taxichauffeurs sluiten graag een deal voor zowel heen- als terugreis, te betalen aan het einde van de terugreis. Daar hebben wij zowel positieve als negatieve ervaringen mee. Een positieve ervaring was met een taxichauffeur die zo weinig vroeg voor een rit dat ik er nog 50 Egypische Pond bij deed. dat werd vervolgens beloond met een paar glazen verse Mangosap waarvoor hij onderweg stopte en ons dat aanbood. Een werkelijk bijzondere ervaring!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2017
Waardering 5,0
Waardering 5,0
Cultuur 7,0
Omgeving 3,0
Stranden 7,0
Sfeer 7,0
Zorg voor natuur 2,0
15-2-2017
Pascanellie de jong
wij blijven lkkr op het resort
hurgada aan het resort is tegek , er buiten een grote zooi ! de marina is een aanrader !!
  • ReisgezelschapMet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumFeb. 2017
Waardering 5,0
Waardering 5,0
Uitgaansleven 4,0
Cultuur 6,0
Omgeving 3,0
Stranden 10,0
Sfeer 5,0
Zorg voor natuur 3,0
11-2-2017
Bekkema
Levendige omgeving maar erg vies
Ik kan alleen oordelen over de wijk Sakala ben er al 13 keer geweest maar ga er alleen heen voor de rust in het hotel en om te duiken en het is er spot goedkoop echt een Nederlander hé.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2017
Waardering 4,0
Waardering 4,0
Uitgaansleven 3,0
Cultuur 3,0
Omgeving 3,0
Stranden 8,0
Sfeer 3,0
Zorg voor natuur 3,0
26-1-2017
Margriet
Echt heerlijk om er even tussenuit te gaan.
Als het in Nederland vriest zit je in Hurghada nog heerlijk in de zon. Je krijgt veel luxe voor weinig geld. Ik vind het sneu dat er minder toeristen komen en hoop dat ze een beter seizoen krijgen zodat ze weer wat aan het achterstallig onderhoud kunnen doen voor een beter straatbeeld. De resorts zijn wel super onderhouden.
  • ReisgezelschapAlleenreizend
  • Reis vertrek datumJan. 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Stranden 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 7,0
13-2-2017
Grietje
Op het resort blijven
Het lokt niet aan, om het resort te verlaten. Aan de overkant van het complex staan een 20 - tal winkeltjes. Bij ieder winkeltje wordt je aangesproken, je krijgt niet eens de gelegenheid om te zien, wat men verkoopt. Verder op wel een groot winkelcentrum, ongeveer 500 - 700 mtr verder. Elke 30 seconden stopt er een taxi naast je, met de vraag of je een taxi nodig hebt. Straten opgebroken, geen aantrekkelijk gezicht buiten het resort. Dus maar gewoon op het resort blijven, lekker van de zon genieten en het uitzicht op de baai.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2017
Waardering 6,0
Waardering 6,0
Uitgaansleven 5,0
Cultuur 5,0
Omgeving 7,0
Stranden 6,0
Sfeer 5,0
Zorg voor natuur 5,0
18-2-2017
jansen
heel goed
zon zeker en heel lieve mensen
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 8,0
Omgeving 7,0
Stranden 9,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 6,0
29-1-2017
domblondje
met een gids of taxichauffeur goed te doen
Wij waren met een gids in het aquarium met alle vissen uit de rode zee, gingen daarna naar een Koptische kerk en de grote moskee. Interessant om dat allemaal een keer te zien, zeker de overdekte markt en de vismijn aan de nieuwe jachthaven. Wee waren een middagje shoppen in oud Hurghada waar je echt ziet, ruikt en hoort dat je in Egypte bent. Een unieke ervaring is wel als een kruidenverkoper je zijn winkel en waren toont.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Cultuur 9,0
Omgeving 7,0
Sfeer 8,0
9-1-2017
Carla
fantastisch verblijf in Hurghada
Hurghada is een grote stad met heel veel armoede. Aan de winkels zagen ze om iets te kopen maar eenmaal je zegt van nee, stoppen ze wel. Er is heel wat te bezoeken in Hurghada.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 7,0
Omgeving 7,0
Stranden 9,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 9,0
2-2-2017
Fam.Fortuin
Leuke plaats
Leuk shopping center de Senzo Mall.Je kan er als vrouw zijnde gerust alleen naar toe wandelen.
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJan. 2017
Waardering 6,0
Waardering 6,0
Uitgaansleven 5,0
Cultuur 7,0
Omgeving 7,0
Stranden 7,0
Sfeer 7,0
Zorg voor natuur 5,0
29-12-2016
Jacqueline Ingenhoes
goede kwaliteit prijs en heeel veilig
Maak excursies met taxi's vanuit het hotel. Betaal van de voren en alles gaat goed.
  • ReisgezelschapAlleenreizend
  • Reis vertrek datumDec. 2016
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 8,0
Omgeving 7,0
Stranden 8,0
Sfeer 7,0