Reviews over Ribcev Laz (Bohinj)

Ribcev Laz (Bohinj)

6.3
Ribcev Laz (Bohinj)
22 Reviews
6
Accommodaties
Waardering 6.3
Uitgaansleven 3.0
Cultuur 5.3
Omgeving 7.6
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 8.0

22 Reviews (1..10)

10-10-2019
Hugo
Mooiel natuur in de omgeving
Men kan een mooie wandeling rond het meer maken. Ga met de kabelbaan naar de Vogel hoogte of bezoek een paar Schluchten. Maak ook een uitstapje naar Bled en wandel rond het meer. Let wel :Er worden hier veel dagjes mensen aangevoerd en tijdens ons verblijf vooral massa's Aziaten.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 5.0
Waardering 5.0
Uitgaansleven 3.0
Cultuur 3.0
Omgeving 7.0
Sfeer 5.0
Zorg voor natuur 8.0
29-10-2018
ton trouwborst
Omgeving is mooi
De omgeving is prachtig, je kunt er heel mooi wandelen maar er is niet veel in de omgeving van restaurants of andere gelegenheden.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumOkt. 2018
Waardering 5.0
Waardering 5.0
Uitgaansleven 3.0
Cultuur 5.0
Omgeving 7.0
Sfeer 4.0
Zorg voor natuur 7.0
30-10-2018
Missy
Geweldige reis, vriendelijke mensen
Lake Bohinj was ons eindpunt na een Road trip en wat een fantastische.Een kraakhelder meer gelegen tussen de bergen.Bij goed weer zie je de top van Triglav(het hoogste punt van Slovenië).Bij het toeristcentre kan je terecht voor een overnachting,zij werken samen met verschillende plekken rondom het meer voor een vaste prijs.Ook liggen er hotels etc waar zij niet mee samenwerken maar die waren drie keer zo duur. Wij kwamen terecht bij een ouder stel die een appartement verhuurden aan hun huis. Alles erop en eraan.De mensen in Slovenië zijn ontzettend vriendelijk Zo ook de mensen waar wij sliepen.Elke avond voor we gingen eten,dronken we met hen even een drankje op het terras en vertelden zij hun verhalen.Genieten.Het is er niet Zo toeristisch als bij lake bled.En daardoor rustiger.Maar dat vonden wij heerlijk op het einde van de vakantie. Tip: burgers foksner, nationaal park Triglav, vintgar kloof,kanoën,autotrein (Bohinjska Bistric)
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 2.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
15-8-2015
Petra
Prachtige omgeving
Als je voor natuurschoon en rust gaat moet je hier zijn. Weinig horeca.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datum2015
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 2.0
Cultuur 2.0
Omgeving 9.0
Sfeer 4.0
Zorg voor natuur 10.0
1-7-2015
henkmenkveld
nietszeggend dorpje
Weinig geweest , stelt niks voor maar er staat een pinautomaat .
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 4.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 8.0
26-8-2014
ronald
prachtig
prachtig meer ,heel rustig en zalig zwemmen in het wel iets frissere water.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2014
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 6.0
Omgeving 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
9-7-2014
ingridv60
voor natuur liefhebbers
Voor natuurliefhebbers mooie plaats. Je kan ook nog roeien / kanoën op het meer Verder weinig restaurantjes/ winkeltjes Ik vond persoonlijk leuker dan Bled, dat is meer toeristisch.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2014
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 8.0
28-11-2013
Paul
In de zomer is dit een sublieme plek!
Bergen (Alpen), water (groot meer), terrasjes, wandelaars, ... En daarbij nog eens mooi weer. Meer konden we niet dromen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2013
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
10-6-2013
js
Prachtige natuur!
Naar Ribcev Laz / meer van Bohinj moet je echt gaan om de prachtige natuur en de vele wandelmogelijkheden.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumApr. 2013
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 6.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
24-9-2012
Frits
Fantastisch
Wandelaars, zie ook eerder beschreven omschrijving van bezienswaardigheden
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2012
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 3.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0