Reviews over Brugge

Brugge

8.6
Brugge
901 Reviews
279
Accommodaties
56
Bezienswaardigheden
Waardering 8.6
Uitgaansleven 7.7
Cultuur 9.0
Omgeving 8.8
Sfeer in stad 8.8
Zorg voor natuur 8.2

901 Reviews (1..10)

5-6-2019
Loek Rondel
Fantastisch
Prachtige stad. Zoveel mooie gebouwen en gevels.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 10.0
Omgeving 7.0
Sfeer in stad 8.0
Zorg voor natuur 8.0
2-6-2019
bosch
super
Top stad, erg mooi Unesco waardig
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer in stad 9.0
Zorg voor natuur 8.0
18-5-2019
Sandra
Heerlijke stad
Een erg leuk en overzichtelijk centrum. Natuurlijk waren we niet alleen en is het een erg toeristische plaats. Vooral langs het water met de boottochten. De rest van het centrum was prima te doen. Dit is vooral merkbaar ama de prijzen op sommige terrassen. €7 voor een biertje is echt niet normaal. De brouwerij is een aanrader en de bonbons van Dumon zijn onovertroffen.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer in stad 8.0
Zorg voor natuur 7.0
6-5-2019
Fam de Vries
Gezellige en leuke stad met veel mogelijkheden!
Veel te zien en gezellige terrassen.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumApr. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer in stad 9.0
Zorg voor natuur 8.0
6-4-2019
Jan Boogaert
super tof restaurant, heel lekkere gerechten
Restaurant de Verloren Hoek. 'n echte aanrader.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumMrt. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer in stad 8.0
Zorg voor natuur 8.0
3-4-2019
Anja
Wij hebben het fantastisch gehad
We zijn 3 dagen in Brugge geweest. Hebben overnacht in hotel De Medici, locatie perfect en goed ontbijt. Hadden ook de fietsen mee en konden daar in afgesloten ruimte staan. Brugge is een mooie kleine stad. Lekkere restaurants, leuke musea en natuurlijk chocoladebonbons proeven😀. Ook zijn we met een boot gevaren door de reien(grachten) is zeker een aanrader. We hebben een heerlijk verblijf gehad in Brugge
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer in stad 10.0
Zorg voor natuur 8.0
28-1-2019
Linda
Mooi leuk historisch centrum
Een erg mooi historische centrum, gezellig en leuk om te winkelen. Brugge: parkeren bij station dagtarief €3,50 van hieruit gratis pendelbus naar centrum. Dit is voor Jonge mensen ook prima te lopen. Aanrader geen hakkenschoenen dragen wanneer je van plan bent veel te gaan lopen. Het hele centrum bestaat uit klinkers en kinderkopjes. Leuke barretjes om iets drinken. Wij kwamen voor het eten toevallig bij een klein genoegen uit. Heerlijk verrassingsmenu in een erg gezellig klein restaurantje.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 8.0
Sfeer in stad 8.0
Zorg voor natuur 8.0
14-6-2019
Jurgen
Erg mooi
Idyllisch stadje en echt super fijn om een dagje doorheen te dwalen
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 3.0
Cultuur 10.0
Omgeving 8.0
Sfeer in stad 8.0
Zorg voor natuur 8.0
31-1-2019
Daphne
Fantastisch
Brugge is een heerlijke Bourgondische stad om te verblijven. Lekker eten en drinken staan hoog in het vaandel, en natuurlijk de historie van de stad verkennen. Zeker met de Kerstdagen hangt er een hele fijne sfeer!
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumDec. 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Sfeer in stad 9.0
Zorg voor natuur 8.0
18-11-2018
Kim
Fantastische stad!!
Wij zijn begin november een weekend in Brugge geweest. We hebben heerlijke wandelingen gemaakt door het centrum, een boottocht, een bezoek aan het chorolade museum en gewinkeld. Het chocolate museum vonden wij geen aanrader, het was er veel te druk voor zo'n klein gebouw, teveel lange stukken tekst en een rommelige opzet. De boottocht was super. Ik raad de rederij tegenover de uitgang van de onze lieve vrouw kerk aan. Super vriendelijk personeel met uitgebreide uitleg op de boot. Je kunt ook lekker winkelen in Brugge en er zijn veel goede restaurants te vinden. Brugge is zeker een aanrader!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumNov. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer in stad 9.0
Zorg voor natuur 9.0