Reviews over Robertville

Robertville

8.6
Robertville
49 Reviews
30
Accommodaties
2
Bezienswaardigheden
Waardering 8.6
Uitgaansleven 6.5
Cultuur 7.7
Omgeving 9.7
Sfeer 8.8
Zorg voor natuur 9.7

49 Reviews (1..10)

3-2-2019
martine coplo
verlof was heel goed!!
Klein maar fijn is het in Robertville , niet ver van het prachtige meer In het dorpje kan je lekker gaan eten bij Chez Phil , niet ver het natuurpark Botrange zalig wandelplezier….
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
30-4-2018
Ineke
Fantastisch
Het was heerlijk!!!!!Even weg!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 10.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 10.0
19-6-2017
Marijn Roemersma
Dankbaar! Heerlijke vakantie gehad!
Prachtig gelegen camping, zeer vriendelijk personeel, omgeving waar je in de natuur even helemaal tot jezelf komt en als je even zoekt magische plekjes kunt vinden. Denk aan prachtige watervallen en panorama's waar je "U" tegen zegt. Bovendien vindt je er historische plaatsen waar in de tweede wereldoorlog het ardennen offensief werd uitgevochten. De omgeving alsmede de camping is zeer zeker een aanrader voor gezinnen met kinderen, zo heeft de camping een eigen zwembad en is er op loopafstand een zandstrand aan het prachtige meer van Robertville. Ik kan nog wel even doorgaan, maar stel voor; "GA ER HEEN". Misschien komen we elkaar wel tegen, ga zeker vaker er heen!
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
6-6-2017
Stelletje
1x was genoeg
Uitgestorven dorpje waar weinig te doen is. Wil je wat eten ga dan naar Restaurant "Auberge du Lac". Zeer goed eten (niet goedkoop) en van te voren reserveren is aan te raden. Omgeving is mooi voor te wandelen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 6.0
Omgeving 6.0
Sfeer 5.0
Zorg voor natuur 8.0
9-8-2015
edwin
centrale ligging
hele mooie omgeving ,jammer dat je in het meer maar op 1 plek mag zwemmen ,er is binnen een half uur rijden verschrikkelijk veel te doen
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2015
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 10.0
13-7-2015
Jos Gunsing
Fijne omgeving
Robertville is klein maar biedt een aantal prettige voorzieningen zoals enkele redelijke tot prima restaurants; ook is de bakker/slager/kruidenier voldoende gesorteerd met kwalitatief goede spullen voor ontbijt/lunch/barbecue/eenvoudig avondeten Ook is het strandbad in het stuwmeer bij heel mooi weer een goed plek om met (niet te kleine ) kinderen heen te gaan. veel wandelmogelijkheden; redelijk centraal voor uitstapjes in Ardennen of Eifel
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datum2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
18-5-2015
jurgen fatta
toppertje...!
zoals gezegd dus... toppertje
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datum2015
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
14-5-2015
Henri en mirella
Fantastisch
prachtig schitterend wandelgebied voor ons en onze honden. Schitterende natuur !
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2015
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
1-11-2014
Vanachter
Héél mooie streek
Fijne wandelingen voor gezinnen en sportievelingen , dicht bij toeristische centra, mooie omgeving.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2014
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 9.0
26-8-2014
robin
Mooie natuurlijke omgeving
In Robertville zelf is weinig te doen. De omgeving is echter erg mooi en zeker de moeite waard om te bezoeken.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumAug. 2014
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 9.0