Reviews over Theux

Theux

8.9
Theux
24 Reviews
22
Accommodaties
2
Bezienswaardigheden
Waardering 8.9
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.9
Sfeer 9.3
Zorg voor natuur 8.9

24 Reviews (1..10)

15-9-2018
Fam. Hersbach.
Theux een 7
Echt een leuk dorpje, die je wel vaker ziet in de Ardennen. Zit wel een goeie supermarkt, voor je aankopen. Vanaf de camping is met de fiets een mooie rit naar beneden, maar oh wee weer naar boven. Wij, met een electrische fiets, kwamen niet helemaal naar boven. Een behoorlijke klim, van 12%. Helft gelopen. Jongelui zullen het er beter vanaf brengen. Niettemin 't proberen waard. Remouchamps en Spa liggen ook in de buurt. Ook even naar toegaan.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
19-6-2018
Werner VDA
Voor herhaling vatbaar
Gezellig typisch ardennen dorpje met enkele gezellige restaurantjes en cafeetjes rustig, aangenaam en lekker eten kortom een aanrader
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 9.0
1-5-2016
Ronald en Anita
Fantastische
De omgeving vinden we geweldig. Alleen het weer is niet altijd geweldig. Maar dan moet je ook naar het zuiden gaan.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2016
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
22-8-2015
avdgriendt
Leuk, gezellig plaatsje
Prima supermarkt en restaurant/cafeetjes in Theux
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2015
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
5-8-2015
Arno Carnas
Klein dorpje. Alles wat nodig is, is er te vinden.
Je bent er zo doorheen, Klein gezellig centrum met alle winkels die je nodig hebt. Geen bruisend uitgaansleven. Leuk voor een keertje doorheen te wandelen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
12-7-2015
Heidi
Mooi
Theux was voor mij een onbekende plek. Maar nu zou ik het aanraden als vakantieplekje voor een paar daagjes. Rustig, een paar lekkere eetgelegenheden, veel wandelmogelijkheden.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2015
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 9.0
15-8-2014
Paul en Joke
Mooie plaats
Mooi pittoresk dorpje , goede uitval basis voor allerlei tochten en bezoeken aan de omgeving
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2014
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
31-8-2014
jorrit de Gruijter
leuk dorpje met prima winkels
Alleen naar toegegaan voor boodschappen. Zag er wel verzorgd uit.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2014
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
15-6-2014
g_vroomans
Erg mooi en rustige omgeving
Goede bakker, ook op zondag open. Heerlijke verse broden en gebak. Hier tegenover een leuk winkeltje voor jam etc.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuni 2014
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 5.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
5-9-2013
Gwen38
Leuk knus plaatsje
GEEN uitgangs gebied, gewoon leuk rustiek dorpje
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2013
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 7.0
Sfeer 7.0